تسهیلات اخذ ویزا

تمامی افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را دارند پس از اخذ پذیرش نیازمند به ویزای تحصیلی کشور آلمان هستند. و دانشجویان به هیچ وجه با انواع دیگر ویزا قادر به ورود و ادامه تحصیل در کشور آلمان نمی باشند.

 درخواست این ویزا در سفارت آلمان صورت می گیرد و دانشجویان پیش از مراجعه به این سفارت حتما باید یک وقت مصاحبه از سفارت آلمان داشته باشند.

رزرو وقت سفارت آلمان بصورت آنلاین انجام گرفته و باید در برنامه ریزی و زمانبندی اخذ وقت مصاحبه ویزای دانشجویی حتما با مشاورانی که در این زمینه تجربه دارند مشورت کنید. مشاوران ما در این زمینه شما را همراهی کرده و همچنین می توانید از تسهیلات موسسه کارل دویسبرگ آلمان در زمینه تسریع در کرفتن وقت ویزا نیز بهره مند شوید.

پیش از درخواست ویزا حتما وضعیت  پذیرش خود را روشن کرده و مدارک لازم جهت ارائه به سفارت آلمان را فراهم کنید. در زمینه اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع متفاوت موسسه ما می تواند شما را همراهی کند.

ویزای دانشجویی آلمان در ابتدا ۳ ماه اعتبار دارد که متقاضی پس از ورود به خاک آلمان می بایست با مراجعه به اداره امور اتباع خارجه (Ausländerbehörde)  شهر خود نسبت به تمدید یک ساله ویزای تحصیلی آلمان خود اقدام کند.برای تمدید ویزا دانشجویانی در آلمان ارائه مدارک ثبت نامی و همچنین مدرک معتبر بانکی الزامی ست.

دانشجویان می توانند سالانه با ارائه مدارک تحصیلی و مالی، اقامت دانشجویی خود را تمدید کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان 

پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه و دو کپی از آن
پذیرش تحصیلی
گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)
گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
فرم پرشده ی درخواست ویزا (این فرم بصورت آنلاین در وب سیت سفارت آلمان اراده شده است)
عکس رنگی پاسپورتی
شناسنامه و دو کپی از آن
گواهی پشتیبانی مالی: این گواهی به دو صورت قابل ارایه است. یکی ارایه گواهی تمکن مالی به ارزش 8640۰ یورو و یا ارایه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از وابستگان متقاضی که ساکن آلمان میباشد.
مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)
هزینه ی صدور روادید (۶۰ یورو) تحصیل در آلمان
انگیزه نامه
زندگی نامه
 درمصاحبه ویزای دانشجویی ابتدا مدارک متقاضی بررسی شده و متقاضی خود را به کارمندان بخش معرفی می نماید. شایان ذکر است دانشجویانی که قصد تحصیل به زبان آلمانی را دارند باید قادر به صحبت به زبان آلمانی باشند و اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان را دارند، باید مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شود.

فراموش تکنید در روز مصاحبه علت باید به خوبی قادر به بیان علت انتخاب آلمان بعنوان مقصد تحصیلی خود باشید.

استرس مصاحبه کاهی از اوقات باعث می شود بدرستی نتوانیم اهداف خود را اعلام کنیم.با این وجود نگران نباشید زیرا کارمندان سفارت بخوبی شرایط شما را درک خواهند کرد.

 

مدرک زبان مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

اگر قرار است در آلمان به زبان انگلیسی تحصیل کنید، باید دارای مدرک IELTS با نمره حداقل ۶ و یا TOEFL با نمره ۸۰ الی ۱۲۰ باشید. البته نمره دقیق مدارک زبان انگلیسی را دانشگاه تایید می کند و ملاک سفارت آلمان هم نمره مورد نیاز دانشگاهیست که شما قرار است در آن تحصیل کنید

 

زمان پاسخگویی به درخواست ویزاهای دانشجویی بطور متوسط بین 4 تا 8 هفته می باشد. البته سفارت آلمان در مواردی و در صورت نیاز زمان بیشتری جهت بررسی به پرونده متقاضیان اختصاص می دهد.

رفع نواقص: چنانچه پرونده دانشجویی ناقص بوده و نیاز به تکمیل داشته باشد، سفارت آلمان زمانی را برای تکمیل پرونده به دانشجویان اختصاص خواهد داد. این زمان بنا به پرونده هر دانشجو متفاوت است.